Cadouri de lux – Accesorii birou diverse 

Salut!

Îmi plac extravaganțele și de multe ori chiar mi le și permit. Lucrurile mai scumpe, sunt și mai prețioase, în ochii subtili ai societății consumariste în care ne desfășurăm activitatea și în care trăim azi. Să fim serioși, cine spune că nu-i place să cheltuiască bani cât mai mulți, ori nu-i are ori minte cu nerușinare și cine spune că se mulțumește mai degrabă cu lucruri ieftine e un/o ipocrit/ă.

Știu, de cele mai multe ori lumea va interpreta comportamentul și/sau personalitatea mea ca fiind arogant/ă și plin/ă de sine, dat fiind faptul că nu e politicaly correct să fii așa în societatea zilelor noastre dar, eu spun că normalitatea e cea care mă face pe mine să mă identific cu mine și nu niște norme stabilite tacit și/sau fără echivoc în mintea oamenilor.

Oamenii sunt învățați de mici cu ”reguli de conduită” inutile, care pe parcursul vieții le aduc de cele mai multe ori deservicii sau nu-i ajută în nici un fel. Superficialitatea e la mare preț, e adevărat..

Îmi plac gadget-urile cu siguranță dar, de curând mi-am dat seama că am nevoie de o agendă clasică (de hârtie), pentru a mă organiza mai bine. Binențeles că o agendă normală pot găsi, probabil în orice librărie dar, după cum probabil că intuiți, pentru ocazile speciale, prefer lucrurile speciale și nimic din ce e special nu este ieftin ci vine cu o etichetă suficient de grea ca să îi acorde titlu de ”special”.

Am căutat în librării și papetării, cu ceva ani în urmă, o agendă care să îmi satisfacă criteriul de ”special” dar, nu am găsit.

Azi, am căutat complet dezinteresat ”agendă” pe Google și am intrat pe www.kalamos.ro unde am găsit nu doar agende care de care mai interesante dar și unelte și accesorii de birou la fel de speciale.

Accesorii birou diverse 

Agendă cu bloc detașabil Alma, Unika

Agenda pe care am ales-o de fapt, nici nu e chiar scumpă dar, cu siguranță îmi va fi foarte utilă deoarece îmi permite planificarea întregului an, următor sau în curs dar și.

Agenda este din piele naturală, ceea ce îi conferă un aer aparte. Stilul, culorile și spațiul de scris sunt atribute care complimentează această agendă și mă fac să o prefer dintre toate.

Un alt produs di aceeași categorie care mi-a atras atenția este următorul:

Ascuțitoare cilindrica din aur, verticala

Da, este vorba de un obiect din aur, o ascuțitoare de creioane, făcută cu iscusință din aur și reprezintă un cadou rafinat pentru biroul meu. Ascuțitoarea este utilizată la ascuțitul creioanelor, desigur dar, înainte de a reprezenta o ascuțitoare, acest produs este un cadou de excepție pentru biroul meu. Este în realitate o bijuterie pentru birou care duce stilul la un nivel nou.

Vorbind de stil și eleganță, doar nu vom ține instrumentele de scris împrăștiate pe birou sau cine știe?!, în sertar, nu știu pe unde, no..

Vom cumpăra și un suport pentru acestea..

Suport instrumente scris mic vertical, El Casco

Un suport elegant și stilat care să înnobileze încă și mai mult biroul meu și în mod implicit să-mi confere mie un stil business mai pregnant. Desigur, pe lângă aceste produse, pe website la www.kalamos.ro se găsesc o mulțime de alte accesorii care vor completa cu ușurință stilul pe care îl adopt.

Aceste produse de lux pot reprezenta cu siguranță cadouri ideale pentru persoanele importante din viața noastră sau chiar pentru ”șeful” sau șefa de la birou.

Pe ww.kalamos.ro găsim într-adevăr produse de nișă pentru business cu toate că în opinia mea, fiecare dintre noi poate găsi utile aceste articole de lux chiar și doar pentru a le face cadou.

Puteți găsi produsele alese de mine, aici Accesorii birou diverse cu stil iar aici aveți datele de contact ale SC Neos Plus SRL, companie care deține www.kalamos.ro.

Succes! 

Etichete: , , Filled Under: Uncategorized Posted on: 26 August 2017

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitate

Acest Blog este proprietatea thaDomeron Projects SRL şi este utilizat de Alex Popa doar, ca un website Personal. Toate articolele sunt opiniile proprii ale autorului (Alex Popa) iar thaDomeron Projects SRL nu raspunde pentru acestea..

Detalii de Contact

  • thaDomeron Projects SRL
  • Strada Pictor Nicolae Grigorescu
  • Giurgiu, Numar 75
  • Giurgiu - Romania