Ca lumea..

default_thumb

Salut!

Se spune că toată lumea bârfește dar hei, eu am un obicei care mă urmează cam peste tot unde mă avânt, îmi place să contrazic ceea ce alții iau ca garantat.

Știu, oamenii sunt interesați unii de alții și în sensul acesta schimbă informații unde și cum pot și ei. Well, not me mate!, sunt interesat doar de propria mea persoană și din acest motiv unii mă numesc egoist dar acelora, de obicei le fac cunoștință cu prietenul meu MISE și dacă insistă li-l prezint și pe fratele lui geamăn, RUPE.

Ce mi-a venit, vă întrebați voi.. Mda, interesant..

Păi, este vorba de faptul că există proști pe lume, știți voi, d-ăia fără limite care nu știu unde să pună un semn cu STOP BOULE sau VACO’ (mai ales cu acest din urmă apelativ)!

În general..

Pot să înțeleg un oarecare interes în ceea ce privește viața altor persoane (nu practic dar, să zicem că pot să înțeleg) pentru că la drept vorbind nu toată lumea își poate justifica existența dar, să duci o luptă continuă de comparație cu toată lumea din jurul tău nu e doar patetic ci după părerea mea e și patologic. Știu astfel de persoane, vă puteți uita în jurul vostru și sigur veți identifica câteva și voi.

Yeah man!, trăim într-o astfel de lume, unde unor astfel de specimene chiar le este permis să existe, ce e mai jalnic de atât?! Wonda’!

Băh frate, și ce m-am gândit eu?! Să enumăr o serie de situații unde acest tip de persoane (dacă vă regăsiți, puteți păstra pentru voi dar nu va rămâne un secret mult timp, vă asigur) este bine să se afle în treabă cât mai puțin, spre deloc.

Ferește-te de aproapele tău

De exemplu, cunosc personal acel tip de țață care când vede că tu ți-ai cumpărat o pereche de pantofi ceva mai cu stil sau o geantă mai răsărită (ca femeie), trebuie să meargă și ea să își cumpere același model, iar dacă împrejurările nu îi permit este musai să speculeze pe baza felului în care a fost posibil ca tu să îți poți permite așa ceva.

Aici avem de-a face cu ceea ce eu numesc mârlănoasa/mârlanul de butic (I-am dat numele acesta deoarece are creștere aleasă, adică proastă). Acest tip cel mai probabil face parte din cei apropiați. Așada ar face bine ca cei (cacofonie intenționată) în cauză să stea potol chiar dacă este în natura lor să prolifereze jigniri, bârfe și vorbe de ocară la adresa oricărui cunoscut deoarece există posibilitatea ca ăla sau aia să afle, și-atunci..

Mâncătorii de căcat

Fraților, apoi există ăia sau alea care, deși nu te cunosc își dau cu părerea despre tine cu așa o aparentă autoritate ce îți multă falca din loc mai precis ca un pumn bine plasat. Îi cunoașteți toți, voi ce vă preumblați pe rețele sociale sau vizionați emisiuni precum Happy Hour, Acces Direct sau la emisiunile de la StarsTV unde mâncătorul de căcat numărul 1 al României (Florin Condurățeanu) este aproape omniprezent. Aici Feisbuciștii pot detalia și ei exemple în care prietenii unor prieteni și-au dat cu părerea despre ei ca și cum au fost mai mult decât intimi cu aceștia.

Aici ”Nu judeca ca să nu fi judecat” pare cel mai bun sfat pentru bârfitori și semenele lor, dar eu care nu cred în sfaturi le spun să mănânce mai puțin căcat (”căcat” apare în dicționarul academic exact sub această formă ”căcat” și nu ”kakat”), că se pot îneca cu ușurință înghițind nemestecat și cu insațietate.

Chestiuni serioase

Apoi sunt ceilalți mâncători de căcat cu vidanja, ăia care își dau cu părerea despre orice pentru că știu ei mai bine. Vă amintiți cazul Condrea, în cât timp s-a umplut internetul de conspirații din momentul difuzării veștii? Aștia sunt cei mai gravi bârfitori din punctul meu de vedere, pentru că ei nu numai că își dau ei cu părerea dar implică și autoritățile în jocul lor de a epata. La ăștia nu le spun nimic, sunt și așa ei pedpsiți suficient fiind răscoliți în lăuntrul lor de incertitudini sfâșietoare.

Personal, nu ascult și nu răspândesc bârfe indiferent de cât de adevărate ar fi în aparență. Acum, dacă este să vorbim despre știri, este cu totul altceva dar în principiu, este bine să vă feriți să vă lăsați antrenați în discuții care nu vă privesc.

Astfel revin la subiectul nostru principal și anume, acela că nu toată lumea bârfește, măh nene, eu nu o fac, punct.

Succes!

Etichete: Filled Under: General Posted on: 30 June 2016

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitate

Acest Blog este proprietatea thaDomeron Projects SRL şi este utilizat de Alex Popa doar, ca un website Personal. Toate articolele sunt opiniile proprii ale autorului (Alex Popa) iar thaDomeron Projects SRL nu raspunde pentru acestea..

Detalii de Contact

  • thaDomeron Projects SRL
  • Strada Pictor Nicolae Grigorescu
  • Giurgiu, Numar 75
  • Giurgiu - Romania