Blogal Initiative, un proiect de succes și de viitor

Salut!

Astăzi, m-am gândit să vă vorbesc despre un proiect deosebit de interesant la care particip, e vorba de www.BlogalInitiative.ro. Acestui proiect m-am alăturat relativ de curând, practic la sfârșitul anului trecut dar, aici am întâlnit prieteni în cadrul unei comunități splendide de oameni care gândesc și care au idei.

Blogal Initiative este genul de proiect la care participi de plăcere dar, vă spun ceva, acesta este mult mai mult de atât, este un proiect care vine în ajutorul bloggerilor și în susținerea eforturilor acestora, motivându-i să scrie într-un mod cât mai creativ și inteligent.

Afirmam într-un articol recent că, este foarte ușor să fii inteligent în ziua de azi, așa este dar aici, după părerea mea, veți întâlni bloggeri pur și simplu geniali. Nu, nu, nu vă temeți de cuvinte, oamenii cu idei foarte bune nu se numesc în nici un caz, așa cum cred unii, ”idioți”, oamenii cu idei foarte bune sunt de obicei, oameni geniali.

Participând la Campionatul National de Blogging, orice blogger primește puncte în funcție de frecvența și creativitatea cu care scrie.În cadrul acestui campionat, bloggerii au oportunitatea de a-și utiliza punctele achiziționând produse de tot felul gen gadget-uri, excursii, vouchere, experiențe inedite, bani și încă multe altele în cadrul Giftshop-ului site-ului.

Pe mine m-a ajutat Blogal Initiative prin faptul că m-a determinat să mă organizez și să scriu mai des. Proiectul m-a ajutat să strâng puncte pe care le pot utiliza în Giftshop de unde cu doar 30 de puncte pot cumpăra lentile pentru smartphone-ul meu sau cu 80 de puncte pot primi un senzor de fum. Multe alte produse așteaptă în Giftshop pentru a fi câștigate de oricare dintre bloggeri, până acum fiind acordate premii în valoare de peste 200.000 de Euro. Pe lângă asta, premiile câștigate/cumpărate/achiziționate în cadrul platformei vor fi primite fără vre-un cost de transport. Acest lucru este interesant deoarece, după părerea mea este inedit, nu am mai auzit de vre-un concurs online care să expedieze premiile gratuit.

Până în acest moment am participat la trei campanii Blogal Initiative în afara acesteia, (Cattitude, Demax și SmartProtection), fiecare dintre acestea aducând o viziune nouă în ceea ce privește modalitatea mea de concepere a unui articol și de asemenea, fiecare în parte îmbogățindu-mi capacitatea de înțelegere a lucrurilor.
Am participat de curând la campania SmartProtection și acolo vorbeam despre o folie de protectie a telefonului meu. Ceea ce am uitat să menționez este că în urmă cu ceva timp, unul din câinii mei a călcat pe ecranul telefonului meu și ghiciți ce, acesta nu a pățit nimic pentru că avea folie de protecție din sticlă. E adevărat că folia s-a crăpat dar ecranul telefonului meu a rămas intact.

Particip la campanile Blogal Initiative în primul rând pentru faptul că temele sunt captivante și este interesant să scriu pe o temă aleasă de altcineva. Apoi, concurența este una remarcabilă ceea ce mă face să scriu cât mai bine de fiecare dată și cum ”concurența este sufletul comerțului”, în cadrul Blogal Initiative, concurenții sunt împinși înainte cu fiecare articol pe care îl scriu, primind puncte de fiecare dată ceea ce desigur, prezintă un avantaj în sine.

Prieteni, aici mi-am făcut prieteni noi, ceea ce binențeles că mi-a îmbunătățit viața, cu toții ne dorim și avem nevoie de prieteni.

La Mulți Ani Blogal Initiative!

Ca o sărbătorire a depășirii pragului de 200.000 de Euro în premii, vreau să felicit organizatorii dar și pe toți concurenții și participanții care iau parte la acest proiect minunat.

Felicitări dragilor și succes, mult!

Etichete: , , , , Filled Under: Bani,Începeți o afacere Posted on: 2 February 2017

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitate

Acest Blog este proprietatea thaDomeron Projects SRL şi este utilizat de Alex Popa doar, ca un website Personal. Toate articolele sunt opiniile proprii ale autorului (Alex Popa) iar thaDomeron Projects SRL nu raspunde pentru acestea..

Detalii de Contact

  • thaDomeron Projects SRL
  • Strada Pictor Nicolae Grigorescu
  • Giurgiu, Numar 75
  • Giurgiu - Romania