Bine de știu în afaceri

p_005

Salutare, o nouă zi un nou articol. Astăzi vom vorbi despre lucruri care ne pot ajuta în afaceri.

Harold S. Geneen ne-a spus că în afaceri suntem plătiți în două monede, în bani și în experiență dar că alegând-o pe a doua o vom obține și pe prima de asemenea, în consecință nu atât destinația contează cât călătoria într-acolo.

Drumul și harta voastră

Faceți-vă planuri dragilor, este de folos să știți încotro vă îndreptați și care este drumul către acolo.

Indiferent de afacerea pe care vă gândiți să o puneți în mișcare primul lucru pe care trebuie să îl faceți este să vă faceți un plan în această privință. Puteți să îi dați un nume mai descriptiv acestui Plan de Afaceri și anume ”Drumul către Succes” sau ”Planul meu pentru îmbogățire”, știți voi, în funcție de ce vă focusează și vă ajută mai mult. Acest plan vă va ajuta de asemenea să vă evaluați eficiența prin comparație cu ceea ce ați planificat și vă va permite să luați deciziile potrivite pentru a vă atinge ținta.

Pentru a vă ajuta în crearea unui Plan de Afaceri cât mai bun există pe acest site câteva ghiduri suficient de cuprinzătoare astfel încât să vă pună pe calea către succes.

Încrederea este un sentiment foarte util iar lipsa acestuia de cele mai multe ori dacă nu întotdeauna, duce la eșec.

Încrederea că ceea ce faceți, ceea ce vindeți este ceva pozitiv și folositor vă poate susține moralul și vă poate spori productivitatea determinându-vă să lucrați mai eficient atât în producerea și crearea produselor și/sau serviciilor cât și în promovarea acestora.

Cunoaștem cu toții puterea pe care o dă încrederea de sine, de aceea este bine să vă înarmați cu încredere în propriile voastre abilități dar și în ceea ce vindeți. În cadrul acestui site există o mulțime de articole care vă pot învăța cum să vă sporiți încrederea.

”Isus a spus=Credința poate muta și munții”

Calitate înainte de toate

Încrederea se naște și din calitatea produselor sau serviciilor pe care le oferiți. Defapt, reclamă mai bună ca cea oferită de un produs de calitate nu există iar Apple este o companie specializată pe acest principiu.

Amintiți-vă că veștile rele circulă repede, mult mai repede decât cele pozitive. De aceea, încercați întotdeauna să oferiți publicului vostru cea mai bună calitate a produselor și serviciilor voastre (evitați dictonul românesc ”lasă mă că merge și așa”).

Antreprenorul

Abilitățile sau înclinațiile pentru afaceri este bine să fie prezente în toți cei ce iau decizia de a deveni antreprenori. Ceea ce vă împinge să vă îndreptați către o astfel de ocupație este bine să vă determine înainde de toate să vă pregătiți pentru a dobândi cel puțin cunoștințele și abilitățile de afaceri minim necesare pentru a vă putea conduce afacerile.

Ca atare este bine să vă asumați pe deplin acest rol și să vă asumați o etică prosională sănătoasă în legătură cu acesta. Așadar, evitați orice fel de tactici înșelătoare pentru că după cum am spus ceva mai sus, ”veștile rele circulă repede” și dacă veți utiliza astfel de strategii înseamnă că veți renunța chiar din acel moment la clienții pe termen lung, ceea ce este o idee proastă deoarece clienții care revin în mod repetat reprezintă un bun valoros al oricărei afaceri.

Succes!

Etichete: , Filled Under: Începeți o afacere Posted on: 13 May 2016

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitate

Acest Blog este proprietatea thaDomeron Projects SRL şi este utilizat de Alex Popa doar, ca un website Personal. Toate articolele sunt opiniile proprii ale autorului (Alex Popa) iar thaDomeron Projects SRL nu raspunde pentru acestea..

Detalii de Contact

  • thaDomeron Projects SRL
  • Strada Pictor Nicolae Grigorescu
  • Giurgiu, Numar 75
  • Giurgiu - Romania