Bijuterii în ceasuri de mână

Salut!

Consider bărbații mult mai creativi decât femeile și dacă cineva ar fi putut da viață lumii, acela cu siguranță ar fi fost bărbat.

No, nu sunt misogin, iubesc femeile dar, când vine vorba de activități creative, vom găsi bărbații mult mai interesați.

Subiectul nostru de azi este, ”alegerea unei bijuterii potrivite unui bărbat”.

Atunci când se regăsesc în situația de a face cadouri bărbaților dragi din viața lor, fie ei soți, tați, fii, nepoți etc., femeile nu prea știu să aleagă și doar puține din rândul lor vor găsi răbdarea de a alege o bijuterie potrivită personalității unui bărbat anume.

Atenție!!

Doar în acest context se aplică afirmațiile mele de mai sus (de această dată cel puțin…).

În ziua de azi oamenii pun un tot mai pregnant accent (pleonasm aparent), pe vestimentație iar proverbul ”nu haina îl face pe om” pare tot mai palid, livid în genere.. o fi obosit..

Aceasta este societatea zilelor noastre și trebuie să ne adaptăm.

Stilul vestimentar adaptat personalității fiecăruia dintre noi reprezintă fie un punct forte fie unul slab.

Revenind la subiectul nostru, femeile deștepte (iată aici un pleonasm! =))), vor evita să ofere unui bărbat bijuterii ce exprimă feminitate sau extravaganță deoarece acesta ar putea să se simtă oarecum jenat la gândul de a purta o astfel de bijuterie.

Valoarea bijuteriilor și mai ales numele acestora (bijuterii), este dată de materialul din care sunt făcute.

Bijuteriile sunt făcute în general din metale prețiioase care reprezintă de fapt valoarea reală a bijuteriei forma acesteia având în realitate rolul doar de a prezenta materialul din care e confecționată.

Există câteva clasice în ceea ce privește bijuteriile pentru bărbați, menționez aici butonii, potriviți bărbaților integrii și cu personalitate puternică, care poartă cămașă la costum. Acele de cravată se alătură și ele vestimentației bărbaților cu personalitate.

Materialul din care sunt confecționați atât butonii pentru cămăși cât și acele de cravată e musai să fie dintr-un metal prețios, de pildă din aur sau argint.

Brățările din aur sau argint pot reprezenta și ele într-o oarecare măsură, depinzând de personalitatea bărbatului căruia i se adresează, o bijuterie mai mult sau mai puțin potrivită.

Termenul de bijuterie reprezintă în opinia mea și un apostrof metaforic la adresa valorilor acceptate în ziua de azi unde accentul e pus mai degrabă pe formă decât pe conținut.

Femeile însă ar putea alege bijuterii confecționate manual pentru ele însele dar, pentru ca un bărbat să aprecieze cum se cuvine un astfel de cadou simbolismul trebuie să fie la fel de puternic ca aurul sau argintul.

Deși forma este ceea ce contează predominant în zilele noastre, valoarea simbolică a unei bijuterii precum unicitatea sau proveniența sa poate determina un bărbat să o poarte.

Un inel poate reprezenta și el un cadou bun pentru un bărbat, la fel cum și un lănțișor poate fi, condiția este însă ca acesta să fie dintr-un material valoros.

După părerea mea însă, bijuteriile precum lănțișoarele sau brățările sunt mai potrivite femeilor decât bărbaților, bijuteriile în cazul acestora dorindu-se a avea și o oarecare utilitate.

În sensul acesta, putem spune că tot un cadou clasic pentru bărbați care ar putea reprezenta o bijuterie fie din punctul de vedere al formei fie din cel al materialului din care e creată, pot fi ceasurile de mână.

Pentru asta putem apela la site-ul www.janette.ro.

Personal, am pus ochii pe câteva produse.

Ceas Dominic

Primul ceas de mână care mi-a atras atenția este ceasul Dominic. Acesta este sobru, serios și util marca Daniel Klein. Este potrivit bărbaților cu personalitate.

Ceas Eduard

Ceasul este elegant, cu un design sport, se potrivește foarte

bine oamenilor de afaceri ocupați. Marca este Daniel Klein.

Ceas Silver & Black

Ceasul are un stil elegant și se deosebește prin eleganță și calitate. Ceasul iese în evidență prin stilul minimalist și va fi cu siguranță pe placul oamenilor cu preocupări antreprenoriale. Marca Daniel Klein.

Fiecare dintre cele trei produse prezentat pot fi achiziționate și utilizate ca bijuterii pentru bărbați pentru că în realitate toate sunt veritabile bijuterii. În felul acesta și femeile vor putea face cadouri care vor fi apreciate, bărbaților din viața lor.

Succes!

Etichete: , , , , Filled Under: General Posted on: 27 June 2017

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitate

Acest Blog este proprietatea thaDomeron Projects SRL şi este utilizat de Alex Popa doar, ca un website Personal. Toate articolele sunt opiniile proprii ale autorului (Alex Popa) iar thaDomeron Projects SRL nu raspunde pentru acestea..

Detalii de Contact

  • thaDomeron Projects SRL
  • Strada Pictor Nicolae Grigorescu
  • Giurgiu, Numar 75
  • Giurgiu - Romania