BAAAANG, e Superblog 2017!


Salut!

În ultimul timp am cam dus lipsă de provocări și sincer să fiu plictiseala a cam început să își construiască sălaș în creierul meu. E inconfortabil și foarte neplăcut, I’m an action dog so, bang man!, marș la concurs!

Au început înscrierile pentru Superblog 2017, o prietenă al cărei nume nu îl menționez aici mi-a semnalat asta, ups mulțumesc Ramona!

Este prima ediție la care particip și sper ca înregistrarea mea să fie validată, am auzit că e un ritm teribil iar creativitatea trebuie să fie la un alt nivel, cică practic îmi va lua creierul foc..

Nu-i nimic, mate!, eu vin cu el gata prăjit, așa că din punctul ăsta de vedere nu prea am motive de îngrijorare..

Emoții?

Ce sunt eu tată, majoretă?

24 de probe de foc care să mă provoace și să îmi forțeze limitele creative este ceea ce am nevoie în acest moment.

Știu că acest concurs mustește de bloggeri plini de creativitate dar, nici eu nu am fost născut ieri, sunt încântat să concurez alături de oameni talentați pentru că, cu cât ei sunt mai talentați cu atât eu  funcționez mai bine..

I’m ready, oh I’m so ready!

Ok, Superblog 2017, here I come!


Acesta este declarația mea pe propria răspundere (ca și cum aș fi în toate mințile), că îmi asum înscrierea în Mega Concursul Superblog 2017.

Succes!

Etichete: , , Filled Under: Dezvoltare personală,Superblog Posted on: 19 September 2017

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitate

Acest Blog este proprietatea thaDomeron Projects SRL şi este utilizat de Alex Popa doar, ca un website Personal. Toate articolele sunt opiniile proprii ale autorului (Alex Popa) iar thaDomeron Projects SRL nu raspunde pentru acestea..

Detalii de Contact

  • thaDomeron Projects SRL
  • Strada Pictor Nicolae Grigorescu
  • Giurgiu, Numar 75
  • Giurgiu - Romania