Apartamente în Regim Hotelier

Salut!

Anul trecut am avut ocazia să merg la recuperare la spitalul de recuperare medicală Hipocrat 2000 pentru ceva recuperare locomotorie..

Hipocrat 2000 este un fel de apogeu al tehnologiei în ceea ce privește recuperarea locomotorie în românia, ceea ce dovedește încă o dată că țara aceasta se află într-un încă Ev Mediu asumat din proprie voință..

Ce mai, spitalul de recuperare în cauză e foarte bun, fapt care mi-a și trezit interesul.

Problema cu acest spital era la momentul acela aceea că nu mă puteam interna și astfel să fac sesiunile de recuperare de care aveam nevoie, ci era musai să găsesc cazare în București.

Sigur, aș fi putut găsi dacă mă forțam un pic dar, eu sunt ceva mai pretențios și cam am nevoie de tot confortul pentru a mă putea pregăti pentru gimnastică sau pentru ceea ce înseamnă kinetoterapia.

Mda, sunt un fandosit..

La subiect..

Am căutat pe internet, recunosc, ceva care să îmi satisfacă cerințele din punctul de vedere al confortului dar, la hotel nu îmi permit să stau.. pentru că deh.. vin cu însoțitoare.. natural..

Ceea ce am căutat în realitate a fost un apartament cu două camere sau până la urmă, o garsonieră pe care să îl/o pot închiria cam două săptămâni pe lună timp de vre-o trei luni, cred..

Problema cu hotelurile este că închiriază doar camere.. Să închiriezi un apartament într-un hotel  presupune să fii foarte potent financiar.

Nu dispuneam de atâta capital financiar încât să îmi pot permite închirierea unui apartament în cadrul unui hotel, no dar, de curând am revenit la ideea de a face recuperare în cadrul spitalului de recuperare medicală Hipocrat 2000 (Fântânica).

Spitalul în cauză este situat în București Sector 2 și ca atare aveam/am nevoie de un loc de  locuit în acea zonă. Nevoia de recuperare m-a determinat să reiau căutările în privința locuinței și să-mi ajustez totodată un pic și cerințele care erau ceva mai exagerate, recunosc.

Am decis că până la urmă, o garsonieră ar fi de ajuns pentru a-mi satisface pe deplin nevoile de confort.

Căutând pe internet, am dat peste www.apartamente-regimhotelier.ro. Interesant! Un pic neîncrezător, am cercetat site-ul și ofertele acestuia în lung și în lat. Am descoperit în felul acesta locuința ideală la un preț acceptabil aș zice dat fiind faptul că vorbim despre locuințe în regim hotelier, ceea ce înseamnă confortul unul hotel la un preț mult sub prețul acestuia.

Apartamente Regim Hotelier

Agenția oferă cazare, apartamente în regim hotelier în București în locuințe precum garsoniere, apartamente cu 2 camere sau  3, mobilate și utilate complet, ceea ce, mie personal, îmi poate facilita o ședere plăcută potențial încununată de succes în ceea ce privește recuperarea locomotorie de asemenea.

În realitate ideea este că oricând am nevoie, pot apela la www.apartamente-regimhotelier.ro pentru a-mi închiria o locuință și în felul acesta să îmi pot desfășura confortabil actvitățile recuperatorii..

Serviciile în domeniul acesta sunt binevenite pentru că practic umple o nișă care este oarecum neglijată în România. Imaginați-vă că sunteți un om de afaceri și un familist convins, cu interese în această țară.

Ce anume ar fi mai convenabil, să închiriați un apartament într-un hotel sau un apartament de la terțe persoane găsite pe internet la cine știe ce preț sau să mergeți la o agenție ca www.apartamente-regimhotelier.ro (ROcazare s.r.l, apartamente în regim hotelier), și aceasta să vă pună la dispoziție locuința de care aveți nevoie pe o perioadă determinată de voi?

Personal, pot spune că sunt mai relaxat și atunci când mă voi decide să merg la recuperare în București, cu siguranță voi apel la www.apartamente-regimhotelier.ro.

Succes!

Etichete: , , , Filled Under: General Posted on: 25 September 2017

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitate

Acest Blog este proprietatea thaDomeron Projects SRL şi este utilizat de Alex Popa doar, ca un website Personal. Toate articolele sunt opiniile proprii ale autorului (Alex Popa) iar thaDomeron Projects SRL nu raspunde pentru acestea..

Detalii de Contact

  • thaDomeron Projects SRL
  • Strada Pictor Nicolae Grigorescu
  • Giurgiu, Numar 75
  • Giurgiu - Romania