Anvelope noi, de iarnă de la Anvelostar

Salut!

Iată că vara e plecată deja și parcă toamna s-a instalat dintr-o dată. Mașina mea, deși nu o prea folosesc, va trebui să primească încălțăminte nouă deoarece iarna se aude cum bate în poartă. Și cum, binențeles mașinile și tot ce ține de acestea nu sunt chiar punctul meu forte, am plecat în căutări pe net să aflu cum și după ce criterii aleg anvelope pentru mașina mea.

Așadar, dețin un autovehicul marca Chevrolet Aveo 2008, o mașină ok, de uz casnic sau ocazional aș spune dar, nu mă pot plânge de ea..

De ce, anvelope noi

Ce știam eu deja..

Vorbind despre anvelope (cauciucuri), acestea sunt de o importanță vitală pentru o funcționare eficientă a mașinii.

Anvelope de iarnă/zăpadă

Cauciucurile de iarnă sunt foarte diferite de cele de vară și chiar și de cele pentru toate anotimpurile (cel puțin din punctul de vedere al rezistenței).

Acest gen de anvelope este fabricat astfel încât să facă față, nu numai zăpezii dar, temperaturii scăzute de asemenea.

Dacă observăm adânciturile din anvelopele de iarnă (banda de rulare), vom vedea că acestea sunt mai profunde decât ale celor de vară, acestea fiind concepute în așa fel încât modelul acestora să miște apa și să o scoată de sub roată dar, și să rețină cât mai multă zăpadă, pentru că dacă face asta, cu atât mai bine aderă la drum, făcând călătoria cu mașina, sigură în timpul perioadei de iarnă.

Da, adevărul este că performanța mașinii nu depinde atât de mult de puterea motorului sau de calitatea combustibilului cât depinde de anvelope, mai bine spus de calitatea acestora iar acest lucru este pe deplin dovedit în cursele de Formula 1, unde anvelopele sunt schimbate după fiecare tur de pistă.

Ceea ce mai știam cu privire la anvelope era că acestea se uzează și nu e de bine odată ce acestea s-au uzat..

Ce am aflat ulterior

Pot proba uzarea anvelopelor și nivelul de uzare a acestora care poate solicita schimbarea acestora măsurând profunzimea adânciturilor din anvelope contra grosimii unei monezi iar dacă acestea sunt mai mici, atunci anvelopele trebuiesc urgent schimbate.

De ce e important?

Uzarea excesivă a acestor adâncituri poate cauza mașinii o funcționare defectuoasă și de asemenea poate determina uzarea mai rapidă a altor componente ale mașinii pentru că uzarea înseamnă că acestea nu mai pot susține mașina la fel de bine.

(O uzare prematură a anvelopelor poate fi prevenită menținând o presiune propice în interiorul acestora (habar nu aveam, probabil există și alte metode..), ceea ce de asemenea poate ajuta la un consum mai redus de combustibil.)

Acum, revenim la mașina mea care desigur, va avea curând nevoie de anvelope noi. Am intrat pe câteva site-uri care comercializează anvelope, inclusiv pe www.chevrolet.ro.

Sunt un pic dezamăgit de ceea ce am găsit, un site care se recomandă a comercializa anvelope prin definiția (adresa) lui, nici măcar nu are în vedere marca de anvelope pe care le folosesc pe mașina mea. Eu știu că ”nu e cine știe ce marcă” (Uniroyal) dar, ca model de afacere, ce pot spune?!, pfftiuuu, au de pierdut..

Am găsit totuși un website de unde, cel mai probabil voi achiziționa online anvelope pentru mașina mea Chevrolet Aveo, este vorba de www.anvelostar.ro.

De aici puteți achiziționa anvelope de iarnă pentru mașinile voastre Chevrolet Aveo.

Binențeles că neștiind mai mult decât ce am relatat deja despre anvelope și alegerea acestora, am căutat pe Marele YOUTUBE și am găsit.

Aflați cum să vă alegeți anvelopele aici.
De aici, anvelope de iarnă pentru Aveo.

De aici puteți achiziționa anvelope Hankook.

Până una alta, schimbarea anvelopelor de vară cu unele pentru iarnă este absolut necesară și după câte am experimentat pe site, Anvelostar face acest proces să fie ușor și reconfortant.

E o plăcere să lucrezi cu profesioniști în domeniu.

Ehi, acum știți unde să căutați și de unde să achiziționați anvelope noi pentru mașinile voastre.

Succes!

Etichete: , , Filled Under: General Posted on: 7 September 2017

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitate

Acest Blog este proprietatea thaDomeron Projects SRL şi este utilizat de Alex Popa doar, ca un website Personal. Toate articolele sunt opiniile proprii ale autorului (Alex Popa) iar thaDomeron Projects SRL nu raspunde pentru acestea..

Detalii de Contact

  • thaDomeron Projects SRL
  • Strada Pictor Nicolae Grigorescu
  • Giurgiu, Numar 75
  • Giurgiu - Romania