Antreprenorii


p_011

Antreprenorii sunt persoane care nu se adaptează la eșecuri pentru că aceștia nu cred în eșecuri. Și chiar de lucrurile nu vor fi perfecte întotdeauna aceștia sunt de părere că orice greșeală  poate fi rezolvată și nici o problemă nu este în  mod esențial definitivă.

Antreprenorii sunt în general leaderi în domeniile lor și când sunt confrutați cu decizii aceștia nu pierd timpul deoarece timpul costă bani. Antreprenorii puternici nu cred în decizii dificile pentru că aceștia știu că toate problemele în afaceri pot fi rezolvate.

Antreprenorii știu că vor face greșeli pe parcursul desfășurării afacerilor lor dar ei știu deasemenea că greșelile reprezintă lecții din care pot învăța  astfel ei nu privesc greșelile ca fiind obstacole de netrecut aceștia continuând să încerce permanent lucruri noi având încrederea că au învățat din experiențele negative cu pierderi rezonabile.

Voi 

Având în vedere că doriți să trăiți o astfel de viață este bine să fiți conștienți că veți face greșeli. Recomandat este să învățați din acestea pentru a nu le repeta.

Antreprenorii mai știu și că intuiția este o unealtă foarte utilă și de aceea își șlefuiesc tot timpul experiențele și și le îmbogățesc permanent cu altele noi deoarece intuiția este o combinație între experiență, cunoștințe și analiză.

Leadership-ul adică capacitatea de a fi leader (conducător) se câștigă prin practicarea acestuia iar teoria poate reprezenta doar o înșiruire de cuvinte în lipsa unei practici active ce se învață în ”școala vieții de afaceri”.

Ca leaderi va trebui să vă stabiliți vouă înșivă standarde de conduită foarte înalte. Veți face acest lucru deoarece în afaceri imaginea este adeseori mai importantă decât faptele.

Imaginați-vă că veți înainta unui potențial partener o propunere de afaceri în calitatea voastră de oameni de afaceri. Din acest motiv va trebui să aveți un Plan de Afaceri bine întocmit. În pregătirea voastră de a deveni antreprenori este foarte probabil să fi învățat foarte multe lucruri.

Cu privire la prezentare cum vă puteți defini?

Nu fac referire aici la prezentarea Planului de Afaceri deoarece este de la sine înțeles că acesta trebuie să fie excelent din toate punctele de vedere ci la voi înșivă.

Vă întrețineți imaginea de leader?

Răspândiți încrederea unui antreprenor de succes?

În viața de zi cu zi ați observat în mod sigur oameni de afaceri care trec prin situații dificile dar care nu lasă să se vadă prea mult cu privire la starea lor de fapt în exterior și care și-au dezvoltat abilitatea de a fi ”cu o mie de fețe”. ”O mie de fețe” poate părea o singtamă dură dar în cazul oamenilor de afaceri ea este o unealtă des utilizată.

Având o constituție încrezătoare ca antreprenori, plină de entuziasm în ideile voastre de afaceri și în statutul vostru de leader de echipă este ceea ce vă va transforma în învingători și va da un nou suflu Planului vostru de Afaceri.

Leadership-ul este o experiență de viață și se desfășoară pe întreaga perioadă a acesteia inclusiv prin educație continuă. De aceea când faceți greșeli mergeți mai departe pentru că recuperarea este o calitate pe care orice antreprenor o are.

Deci nu aveți teamă, evitați greșelile dar dacă se întâmplă să greșiți amintiți-vă că totdeauna există o soluție de rezolvare.

Succes!

 

Etichete: , , , Filled Under: Dezvoltare,Startup de bază Posted on: 19 May 2015

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitate

Acest Blog este proprietatea thaDomeron Projects SRL şi este utilizat de Alex Popa doar, ca un website Personal. Toate articolele sunt opiniile proprii ale autorului (Alex Popa) iar thaDomeron Projects SRL nu raspunde pentru acestea..

Detalii de Contact

  • thaDomeron Projects SRL
  • Strada Pictor Nicolae Grigorescu
  • Giurgiu, Numar 75
  • Giurgiu - Romania