Antreprenor

alex-popa.ro

Prezența unui capital nu presupune neapărat garantarea succesului vostru ca antreprenori. În realitate, nu oricine e făcut să fie bun la conducerea unei afaceri (altfel am fi cu toții antreprenori cu acte-n regulă). de aceea, în mod sigur nu orice persoană este croită astfel încât să poată deveni un bun antreprenor. După cum am mai spus, operarea unei afaceri presupune pricepere, talent și abilități specifice.

Este drept că nu toți antreprenorii care se perindă prin lumea afacerilor dețin aceste calități și că mulți dintre oameni care nu sunt în mod necesar antreprenori le au din belșug dar cu certitudine orice antreprenor de succes le are în portofoliul calităților proprii. În felul acesta dacă sunteți daruiți cu aceste caracteristici speciale atunci vă puteți dovedi măsura în acest domeniu.

Înainte de a vă investi visele în domeniul afacerilor este bine să vă analizați pe voi înșivă. spun acest lucru nu din cauză că aș dori să vă demotivez cumva ci mai degrabă datorită faptului că odată porniți pe acest drum veți investi energie, timp și bani, exact în această ordine.

Știți ce înseamnă asta?

Păi înseamnă că în schimbul acestor investiții veți aștepta ceva.

Acum, este cert faptul că totul este relativ, știm asta de la Albert Enstein, așadar câștigurile vor pluti și ele într-o relativitate mai mult sau mai puțin concretă.

Ce vreau să zic?

Well, vreau să spun că nu sunt certe adică, nu este sigur că vor exista pentru că în ceea ce privește afacerile câștigurile sau altfel spus, profitul nu este niciodată garantat. Luând aceste lucruri în considerare putem afirma fără să greșim că posibilitatea unor riscuri nu poate fi eliminată.

Până la urmă definiția afacerilor include asumarea:

înfruntării unor circumstanțe incerte

înfruntării numeroaselor provocări ce pot apărea în decursul operării afacerii

și de asemenea înfruntarea concurenței

Afacerile mici sunt deschise tuturor posibilităților în eventualitatea creșterii lor. Astfel, înarmat cu o planificare atentă, o bună pregătire și perspicacitate, managementul antreprenorial își va putea dovedi valoarea.

Apare deci întrebarea, cum evaluați posibilitatea compațibilității cu, conducerea unei afaceri, cu alte cum știți că sunteți destinați să faceți asta?

Păi pur și simplu prin evaluarea propriei voastre personalități.

Care vă sunt punctele tari?

Care sunt punctele voastre mai puțin tari?

Aceste două întrebări și răspunsurile lor sunt foarte importante. De aceea prin recunoașterea lucrurilor din interiorul vostru, veți putea determina cu mare probabilitate care este posibilitatea evoluării voastre în lumea afacerilor.

Dacă sunteți la început atunci, probabil nu aveți nici un fel de experiență. Acest lucru înseamnă că începeți de la zero. De aici, dezvoltarea presupuselor voastre viitoare proiecte și implicit gestionarea timpului se află în mâinile voastre. Deci trebuie să monitorizați fiecare detaliu.

Acum, făcând referire la relațiile cu oamenii, va fi necesar să lucrați cu oameni, aceștia pot fi parteneri de afaceri, angajați, colaboratori, clienți etc. Va trebui să aveți relații bune cu aceștia. Renumele pe care vi-l veți crea va fi un factor determinant pe nișa pe care activați.

Cât de confortabil vă simțiți în ceea ce privește luarea deciziilor?

Este de așteptat să vă mișcați într-o lume unde presiunea este mare așadar deciziile trebuiesc luate cu rapiditate, eficiență și independență.

În afara acestor considerente altele la fel de importante trebuiesc luate în considerare de asemenea.

Succes!

Etichete: , , , Filled Under: Startup de bază Posted on: 8 July 2015

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitate

Acest Blog este proprietatea thaDomeron Projects SRL şi este utilizat de Alex Popa doar, ca un website Personal. Toate articolele sunt opiniile proprii ale autorului (Alex Popa) iar thaDomeron Projects SRL nu raspunde pentru acestea..

Detalii de Contact

  • thaDomeron Projects SRL
  • Strada Pictor Nicolae Grigorescu
  • Giurgiu, Numar 75
  • Giurgiu - Romania