Ajutați ca să stăpâniți

Salut!

Privită obiectiv, Legea Atracției Universale este o știință și funcționează ca atare, fără greșeală. Stăpânită și folosită conform regulilor pe care le impune, această lege, ne poate face oameni de succes.

În filme (ca în viață, probabil), unii încearcă să-i obige pe alții să facă ce vor ei. Principiul al trei-lea al mecanicii newtoniene, ne spune că ”pentru orice acțiune, există o forță opusă egală în intensitate.

Ce înseamnă asta?

În realitate nu putem forța pe nimeni să facă ce voim noi. este o absolută necesitate să facă ce și cum vor ei.

Cum ne putem exercita influența asupra lumii, folosind principiile Legii Atracției?

Regulile Atracției, se aplică și în relațiile cu ceilalți și pentru că Legea ne dă ceea ce ne dorim, pentru a ne exercita convingerea asupra celorlalți, noi trebuie să le dăm ceea ce vor..

Este atât de simplu.

Oamenii au o gamă largă de dorințe dar, câteva dorințe esențiale, cu toții avem, ca punct comun.

(Când a fost anunțată lansarea smartwatch-ului de Aur, marca Apple în 2014 și s-a speculat prețul de 10.000 de dolari, m-am întrebat ”cine ar cumpăra, cine ar da atâția bani doar pentru un ceas”.)

Interesant este faptul că există suficienți ”nebuni”, care să plătească atâția bani pe un astfel de obiect de lux.

Ce au de câștigat, aceștia?

Printre lucrurile pe care oamenii le prețuiesc, putem enumera sănătatea (care presupus, pe buzele tuturor, este pe primul loc), banii, dragoste etc.

Sigur, acestea sunt doar câteva..

Pentru cei mai mulți însă, acestea pălesc în fața unei recunoașteri personale că, nu-i așa?!

Un ceas de aur cu sigla Apple pe el oferă o oarecare prestanță, ceea ce stârnește aprecierea celor ce-l văd.

Toată lumea vrea să fie importantă pentru restul lumii. E important să ne simțim apreciați pentru că, în felul acesta respectul de sine ne crește și mai mult.

Ok, ceea ce e de făcut este să-i facem pe ceilalți să se simtă cu adevărat bine în legătură cu propria lor persoană și doriți de ceilalți.

Cum facem asta, îi lingușim?

Complimentele sunt importante, desigur dar, ”faptele vorbesc mai răspicat decât cuvintele”. Lingușeala, presupune o doză de ipocrizie și negativitate..

A le arăta celorlalți cât de mult înseamnă pentru noi, este cea mai importantă alegere din câte putem lua în decursul vieții noastre. Vedeți voi, sinceritatea este extrem de importantă deoarece, ea câștigă inima.

Isus Hristos le-a spus ucenicilor Săi:

„Cel ce vrea să fie mai mare între voi, să fie slujitorul vostru” (Marcu 10:43-(44)). A-i face pe ceilalți să se simtă importanți ne provoacă și nouă o satisfacție aparte. Putem face asta declarându-ne aprecierea și respectul pe care le purtăm celor, pe care dorim să-i influențăm.

Cum funcționează aceste principii, în acest context?

Punându-ne pe noi înșine în rolul Legii Atracției Universale și dându-le celorlalți ce anume doresc le câștigăm respectul și încrederea. Odată cu încredere, aceștia ne vor da însăși persoana lor.

Atenție!!

O condiție esențială este existența unei pozitivități reale. Cu alte cuvinte, orice fel de intenție care iese din zona de bunătate se poate întoarce împotriva noastră.

Acestea fiind spuse, vă sfătuiesc cu, cuvintele Lui Isus (Marcu 10:43-(44)).

Succes!

Etichete: , , Filled Under: General Posted on: 18 April 2017

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitate

Acest Blog este proprietatea thaDomeron Projects SRL şi este utilizat de Alex Popa doar, ca un website Personal. Toate articolele sunt opiniile proprii ale autorului (Alex Popa) iar thaDomeron Projects SRL nu raspunde pentru acestea..

Detalii de Contact

  • thaDomeron Projects SRL
  • Strada Pictor Nicolae Grigorescu
  • Giurgiu, Numar 75
  • Giurgiu - Romania