Afaceri pe internet

alex-popa.ro

Aflați cum puteți crea afaceri pe internet și care dintre acestea sunt cele mai profitabile.


În afacerile pe internet:

  1. Ideea conteaza, 
  2. relatiile cladesc afacerea 
  3. continutul o mentine in top

Internet Marketing, care este cea mai importantă componentă a afacerii tale pe internet? Hmm, ia sa vedem cateva posibilități:

să fie oare conținutul precum afirmă majoritatea începătorilor în ale IM-ului?
să luăm ca absolută necesitatea de a avea mii de utilizatori traficându-vă site-ul zilnic?
oare cel mai important este să investești sute dacă nu mii de Euro în publicitate pentru a spori prosperitatea afacerii?

Banii sunt în Listă adevărat dar ce inseamnă asta?

Conținutul e Rege spun majoritatea bloggerilor dar ce să înțelegem din această afirmație?

1.Banii sunt în Listă înseamnă că în momentul când ai cui să vinzi doar atunci poti considera că ai o afacere și de aici că poți câștiga bani. – Banii sunt în Listă.
Bun, ușor de înțeles de ce Lista este cea mai importantă dar oare să fie chiar așa?

 

Chill out dude!
S-o lăsăm un pic să se coacă..

Atunci care este motivul pentru care Conținutul e Rege și ca atare cel mai important?
Well, lucrurile stau cam așa:
Conținutul e important datorită faptului că poate genera trafic pe site și de aici vă poate crește profitul. În realitate nici una din aceste două componente nu reprezintă cel mai important lucru în afacerile pe internet.
Dar ce anume este cel mai important lucru de făcut pentru a crea o afacere prospera pe internet?
Ohoo, nu înțelege greșit cititorule, scrierea de articole, crearea de conținut si o listă lungă de clienți sunt lucruri foarte importante, de exemplu:

Ca urmare a scrierii de articole pe site și a generării de trafic poți construi o listă de clienți considerabilă dar acești ”clienți” nu se pot numi decât potențiali deoarece prin scrierea de articole (chiar și foarte bune) nu obții nimic altceva decăt o listă de adrese. Detalii..

Daps detalii.. ceea ce vrei este de fapt convertire, o convertire a acelor adrese de e-mail (detalii) în clienți reali.
Cum poți obține acest lucru?
Prin încredere iar încrederea listei tale o obții prin crearea unei relații personale cu lista ta. Deci care este de fapt cel mai important lucru în afacerile pe internet?
Bingo, relatia cu potențialul client, actual cititor al blog-ului sau site-ului tau!
Acum că am demitizat importanța conținutului și a listei de adrese de email să trecem la lucruri mai serioase.. Ce fel de afacere pe internet dorești să începi? Ca începător intr-ale afacerilor pe internet asta e sau ar trebui să fie prima întrebare pe care ți-o adresezi.

Care este ideea de bază a afacerii mele, ce vând?
În cele ce urmează voi prezenta o listă de idei de afaceri pe internet care funcționează.

Bolgul

Începerea unui blog este mai simplu azi ca oricând. Luând în considerare puterea unor site-uri precum bogger.com Google.inc) sau wordpress.com (AUTOMATTIC) puteți foarte rapid să începeți   să scrieți și să publicați articole pe teme care vă sunt comode sau de care sunteți pasionați în acest mod atrăgând publicul interesat pe site-ul dvs.
Unul dintre cele mai importante lucruri pentru un blog de succes este într-adevăr conținutul, importanța temelor abordate în articole cât și frecvența cu care publicați. De aceea este foarte important să alegeți teme de importanță pentru public dar care să vă placă deasemenea. Calitatea conținutului, a articolelor pe care le publicați este de o importanță majoră.

Cum monetizați pasiunea dvs pentru blogging?

Banii în afacerile de acest tip vin adesea din plasarea de reclame dar există strategii solide în abordarea cărora monetizarea unui blog este eficientă și relativ ușoară.
Exemple:
Programe pentru Membri Premium – În acest fel monetizarea se face furnizând conținut de calitate tuturor cititorilor și utilizatorilor blogului vostru și puneți la dispoziția celor dispuși să plătească un program de conținut de nivel înalt.
Vânzarea de produse informaționale – Vânzarea de informații poate fi foarte profitabilă. Aici vindeți de fapt cunoștințele, priceperea, pasiunea voastră sub diferite forme, e-book-uri, video-uri sau audio-book-uri.
Servicii de consultanță – Utilizând blog-ul vă puteți crea o reputație solidă și puteți crea chiar voi produse pe care apoi să le vindeți. Astfel puteți oferi consultanță companiilor interesate , puteți crea programe de coaching cu livrare atât offline cât și online.
Există desigur și alte exemple dar acestea funcționează..

P.S. – În fiecare din aceste modele de monetizare a unui blog ”increderea și relația personală cu cei cărora vă adresați este primordială.

Marketing Afiliat
Marketing-ul Afiliat presupune vanzarea de produse ale altor firme pentru o parte din pretul de vanzare. De exemplu produsele digitale sunt cel mai adesea vandute prin intermediul afiliaților. Autorii de conținut digital apelează la afiliați oferindu-le acestora procente mari din vanzarea produseor, nu de puține ori aceste procente se apropie și chiar ating 100% din banii obținuți. Marketing-ul Afiliat este atât de popular deoarece nu implică costuri de startup dar și pentru că profiturile sunt foarte mari în cazul celor care își iau afacerea în serios.
Succes!

Etichete: , , , Filled Under: Bani,Startup de bază Posted on: 19 April 2015

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitate

Acest Blog este proprietatea thaDomeron Projects SRL şi este utilizat de Alex Popa doar, ca un website Personal. Toate articolele sunt opiniile proprii ale autorului (Alex Popa) iar thaDomeron Projects SRL nu raspunde pentru acestea..

Detalii de Contact

  • thaDomeron Projects SRL
  • Strada Pictor Nicolae Grigorescu
  • Giurgiu, Numar 75
  • Giurgiu - Romania