Afaceri mici cu investiții minime

oferte speciale

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Afacerile mici pe internet sunt adesea conduse de oameni cu experiență care manifestă un nivel de conștientizare în promovarea website-ului propriu. Astfel de afaceri au cel mai mare succes pe internet cât și în offline.
Oh da, experiența face mai mult decât un capital gras. De obicei acestea încep de jos (cu un singur angajat care e și proprietar) și ajung să crească foarte mult datorită dedicării acestora.

Rețineți!!

Oricare ar fi abordarea voastră în afaceri este recomandat să învățați din greșelile altora (acest lucru îl voi sublinia neobosit) și să evitați idei precum ”reinventarea roții”.

Preluați modelul de afacere al altora dacă acesta s-a dovedit a fi de succes.

Caracteristici de succes ale produselor și serviciilor

  1. Urmăriți o nișă anume în piața în care activați. Încercați să oferiți produse sau servicii caracteristice care nu sunt disponibile oriunde. Este foarte important ca piața căreia vă adresați să se afle online.
  2. Lucrurile pe care le vor toată lumea se vând ușor, lucrurile de interes general ca de exemplu un magazin de brânzeturi și lactate online cu livrare la domiciliu.

După părerea mea desfățurând o afacere cu câteva website-uri fiecare ocupându-se de câte o nișă este unul dintre cele mai profitabile modele de afaceri online.

Majoritatea celor care intră in afacerile ce se desfășoară online intră cu idei preconcepute precum aceea că vor câștiga mulți bani într-o perioadă de timp scurtă și fără mult efort. Oferiți ceva pentru care există cerere pe o piață mică și veți câștiga profituri excelente.

Succes!

P.S. – Investiția în astfel de afaceri este de cele mai multe ori minimă.

Filled Under: Bani,Startup de bază Posted on: 25 May 2015

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitate

Acest Blog este proprietatea thaDomeron Projects SRL şi este utilizat de Alex Popa doar, ca un website Personal. Toate articolele sunt opiniile proprii ale autorului (Alex Popa) iar thaDomeron Projects SRL nu raspunde pentru acestea..

Detalii de Contact

  • thaDomeron Projects SRL
  • Strada Pictor Nicolae Grigorescu
  • Giurgiu, Numar 75
  • Giurgiu - Romania