Afaceri

p_005

Salut!

Așadar, aveți cunoștință despre lucrurile pe care le implică, conducerea unei afaceri și v-ați hotărât să operați în timpul liber (inclusiv la locul curent de muncă), sau noaptea. Există totuși câteva incoveniențe în ceea ce privește acest mod de a vă conduce afacerile.

O clipă, prin acest articol, vreau să vă încurajez să porniți o afacere pe cont propriu sau în parteneriat dat fiind faptul că în multe din articole precedente, este posibil să fi introdus, anumite idei, un pic, mai descurajatoare în acest sens.

Inconveniențe

Entuziasmul este un lucru bun atâta timp cât se află sub controlul celui ce-l exprimă. De cele mai multe ori însă, dacă entuziasmul e prea mare iar orele de lucru sunt exagerat de lungi, oboseala poate cauza erori în ceea ce privește sarcinile voastre curente (cele de la locul de muncă). Totodată, această oboseală poate cauza înrăutățirea stării voastre de sănătate, lucru care nu ajută în nici un fel desfășurarea afacerilor voastre. Există și o neonestitate în a vă conduce afacerile de la locul de muncă, unde sunteți plătiți să prestați în folosul firmei sau afacerii al cărui angajați sunteți. În timpul orelor de lucru, ar trebui să vă îndepliniți îndatoririle pe care vi le-ați asumat. Principala caracteristică a unui om de afaceri de succes este onestitatea.

O altă inconveniență în directă concurență cu onestitatea voastră este eventualitatea unei directe concurențe cu angajatorul vostru. Și ăsta e un NO-NO. În plus, concurența cu angajatorul vostru vă crează conflicte cu acesta. Nu vreți asta. Pentru a rezolva această problemă, inițiați afaceri diferite de locul vostru actual de muncă sau renunțați la job.

Avantaje

În ceea ce privește operarea afacerii în timpul liber, veți avea nevoie de ajutorul unei rude pentru a vă conduce afacerile și în timpul zilei sau când voi nu sunteți disponibili. Ăsta este un lucru bun deoarece vă scutește de estenuare atât fizică, cât și psihică.

Acum, privind prin prisma ideilor mai sus formulate, având o afacere în timp ce lucrați ca angaja la un loc de muncă, vă ajută să câștigați timp pentru afacerile voastre în timp ce câștigați bani să vă întrețineți.

Slujba voastră nu va intra în conflict cu afacerile voastre atâta timp cât sunteți disciplinați în îndeplinirea îndatoririlor voastre de servici.

Afacerea potrivită

Cum vă alegeți afacerea?

Greșeli făcute la început.

E greu să te grăbești să începi o afacere și să îți iasă toate perfect din prima.

În cazul în care nu v-ați ales încă afacerea, este o idee bună să așteptați afacerea care vi se potrivește cel mai bine, care vă pasionează și care vă determină să vă treziți în fiecare zi cu zâmbetul pe buze că e o nouă zi de muncă.

Banii sunt foarte importanți la început. Este o problemă des întâlnită la începători, aceștia cred, se pare, că afacerile nu au nevoie de bani sau pot fi începute cu puțini bani. Este adevărat că există afaceri care nu necesită investiții financiare mari dar, întotdeauna am spus-o, Operațiunile de Marketing au nevoie de infuzii mari de capital. Promovarea costă, altfel antreprenorul e un diletant a cărui afacere nici măcar nu va face primii pași.

Este o idee bună să evitați afacerile prea complicate când sunteți la început pentru că procedând în felul ăsta, vă scutiți de multe dureri de cap.

Este bine să vă aventurați în lumea afacerilor astfel încât să vă asigurați venituri satisfăcătoare.

Succes!

Etichete: , , , , Filled Under: Dezvoltarea afacerii Posted on: 8 September 2016

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Responsabilitate

Acest Blog este proprietatea thaDomeron Projects SRL şi este utilizat de Alex Popa doar, ca un website Personal. Toate articolele sunt opiniile proprii ale autorului (Alex Popa) iar thaDomeron Projects SRL nu raspunde pentru acestea..

Detalii de Contact

  • thaDomeron Projects SRL
  • Strada Pictor Nicolae Grigorescu
  • Giurgiu, Numar 75
  • Giurgiu - Romania