100% sănătate cu Hurom HZ Alpha

Salut!

Întotdeauna am spus, ”Suntem ceea ce mâncăm/bem, ceea ce introducem în corp!”.

Corpul uman e o mașinărie deosebit de complexă ce necesită energie pentru a funcționa în parametri optimi. De aceea, având în vedere faptul că acesta arde la o temperatură de 37° înseamnă că oamenii trebuie să consume calorii, calorii pe care le iau din ceea ce ingerează (mâncăruri, băuturi etc.).

Păzea dar, la ceea ce și cât introducem în stomac deoarece chiar există mâncăruri/băuturi care conțin calorii rele..

Ok, ce e o calorie?

O calorie este o unitate de măsură pentru energie. Deci, cum pot acestea să fie rele?

Exemplu:

O cantitate de calorii obținută din fructe și/sau legume este mult mai eficientă/sănătoasă decât aceeași cantitate de calorii obținută de exemplu dintr-un pachet cu biscuiți.

De ce?

Pentru că o cantitate de calorii obținută din fructe sau legume va include o cantitate mai mare de fructe sau legume decât aceeași cantitate de calorii obținută din biscuiți. Pe scurt, mai repede te saturi dintr-o salată (cantitativ) decât din cinci biscuiți.

Sunt un consumator înrăit de produse integrale (scuze!), cât despre salatele și sucurile pe care le mănânc și beau, acestea trebuie să fie proaspete.

Astfel ajungem la subiectul nostru de azi..

Sănătatea naturală și întreținerea acesteia

Hipocrate spunea, ”toate bolile încep în stomac”.

Ce fel de sucuri bem, ce fel de mâncare mâncăm?

Statisticile spun că sub 20% dintre adulți consumă fructe și legume în mod regulat, lucru care e în opinia mea alarmant și profund îngrijorător.

doar jumătate de poză încape aici

doar jumătate de poză încape aici.. sursa Google

Principalele motive pentru care există atât de mulți oameni obezi (obezitatea e o boală!), este pentru că majoritatea consumă mâncăruri și băuturi procesate și rafinate, majoritatea ingerează băuturi sau mâncăruri suprasaturate în zaharuri.

Care e motivul principal?

Well!, am să dau două..

1. Tot ce e bun, plăcut/gustos e dăunător/ilegal.

2. Fructele și legumele nu sunt la fel de gustoase ca băuturile răcoritoare.

sursa Google

Asta e defapt o problemă de educație sau mai bine spus de mentalitate, e acceptarea unor prejudecăți ca adevăruri iar asta se întâmplă pentru că oamenii în general, sunt superficiali.

Ok, accept că lenea/comoditatea e la mare modă în ziua de azi, că lumea preferă rețelele social-virtuale și chiar nici întâlnirile sexuale nu mai sunt ce au fost (cybersex tată!, toată lumea-i porno-star..), dar ce facem în privința sănătății?!!

Răspunsul e simplu, în fața ochilor noștri, tehnologia..

Păi, uite-l că vine.. răspunsul brrre, nu mă lovi!, nu de alta dar, doare..

Storcător prin presare la rece, Hurom, Hurom HZ Alpha

De ce Hurom HZ Alpha?

Pentru că Hurom nu doar că folosește cea mai eficientă tehnologie în domeniul stoarcerii fructelor și a legumelor dar chiar este inventatorul acesteia.

De ce este asta important?

Acest lucru este foarte important datorită faptului că în natură se găsesc, practic, toate remediile de care omul are nevoie din punctul de vedere al sănătății..

Prevenirea este mai bună ca tratarea, în consecință a apela la ceea ce ne oferă natura pentru a ne hrăni, este cea mai bună idee.

(Un storcător de fructe nu ne oferă doar o modalitate de a bea un suc natural, ci o metodă eficientă de a aduna nutrienți, vitamine și elemente esențiale din fructe sau legume)

De ce Hurom HZ Alpha?

Datorită faptului că Hurom duce stoarcerea la un alt nivel folosind un sistem de stoarcere lent, printr-un proces de presare la rece, lucru care în termeni mai profani înseamnă că utilizând Hurom HZ Alpha vom primi mai mult suc iar vitaminele, mineralele, enzimele, fitonutrienții se vor păstra integral, ceea ce înseamnă o asimilare mai eficientă și mai rapidă de către organism.

ea e o fostă.. sursă Google

Bucurie și sănătate într-un pahar cu suc din fructe și/sau legume!

Dar stați o clipă, în plus cu Hurom HZ Alpha puteți face nu numai suc..

Hurom HZ Alpha are o nouă funcționalitate ce permite prepararea de smoothie-uri, înghețate și chiar șerbeturi.

Ohooo, hoo, hoooo!, avem și o surpriză, pachetul vine și cu un dispozitiv atașabil aparatului care permite stoarcerea cu ușurință (practic tai fructul în două și pornești Hurom HZ Alpha), a citricelor.

”Ok, ok am înțeles..

De unde mi-l cumpăr, omule?! Acum, acum vreau, acum!

De aici:

Oferte storcătoare prin presare la rece Hurom, promoții Hurom”

Acum, este cazul să închei, huh?!! Bun.. my style, my motto!

Trăiește sănătos, 100% natural


Justificare:

Am spus că oamenii sunt superficiali, pentru că celor mai mulți dintre aceștia le place să preia idei de la alții și să și le asume fără a le trece prin propria sită a criticilor. Așa se nasc obiceiurile proaste..

Excelența este un obicei (parafrază Aristotel) dar, păstrați-l autentic, rămâneți 100% naturali, rămâneți voi înșivă și creați-vă propria voastră personalitate.

Corpul uman are nevoie de nutrienți esențiali pe care îi găsim în natură, pentru cei ce vor să țină diete este de o importanță capitală un storcător bun dar, absolut tuturor ne este recomandat storcătorul Hurom HZ Alpha. Trăiți mult, sănătos și plăcut cu Hurom!

Succes!
P.S. – Acest articol participă la a doua probă a Superblog 2017.

Etichete: , , , , , Filled Under: Superblog Posted on: 29 September 2017

One Comment on “100% sănătate cu Hurom HZ Alpha”

 • Proba 2. Hurom HZ Alpha – mai mult decat un storcător, un stil de viață sănătos!

  7 octombrie 2017 at 18:34

  […] 100% sănătate cu Hurom HZ Alpha […]

 • Leave a Reply

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Responsabilitate

  Acest Blog este proprietatea thaDomeron Projects SRL şi este utilizat de Alex Popa doar, ca un website Personal. Toate articolele sunt opiniile proprii ale autorului (Alex Popa) iar thaDomeron Projects SRL nu raspunde pentru acestea..

  Detalii de Contact

  • thaDomeron Projects SRL
  • Strada Pictor Nicolae Grigorescu
  • Giurgiu, Numar 75
  • Giurgiu - Romania